Tutki-Kokeile-Kehitä -finaalissa monen kilpailijan uurastus ja luovuus palkittiin


Tiedekilpailut / - 27.03.2015

Vuoden 2015 Tutki-Kokeile-Kehitä -kilpailun voittajat on valittu. Kisojen 35. juhlavuoden kunniaksi jaossa oli huikea määrä palkintoja. Luova toivottaa onnea kaikille voittajille!

» Lue lisää | Kommentoi


Tutki-Kokeile-Kehitä -kisan finaalitunnelmia


Tiedekilpailut / - 27.03.2015

Tutki-Kokeile-Kehitä-kilpailun finaali käynnistyi 26.3. III -sarjan töiden esittelyllä ja haastatteluilla. Kumpulan Physicumissa tunnelma oli jännittyneen innostunut tuomareiden ja vieraiden perehtyessä finalistien tutkimuksiin ja keksintöihin.

» Lue lisää | Kommentoi


Hidasta ilmastonmuutosta ruokavalinnoilla


Tiedejutut ja uutiset / - 24.03.2015

Ruoka aiheuttaa maailman hiilidioksidipäästöistä viidenneksen, yhtä paljon kuin liikenne. Miten itse voisin syödä vastuullisemmin? Pidin muutaman päivän ajan ruokapäiväkirjaa, jota sain WWF:n asiantuntijan Kaisa Ryynäsen kommentoimaan ja antamaan vinkkejä.

» Lue lisää | Kommentoi


Tutki-Kokeile-Kehitä kilpailussa ennätysmäärä osanottajia


Tutki-Kokeile-Kehitä kilpailun 35. juhlavuosi on innoittanut ennätysmäärän lapsia ja nuoria osallistumaan tiede- ja tekniikkateemaiseen kilpailuun. 26. -27. maaliskuuta järjestettävään finaalin on valittu 31 työtä.

» Lue lisää | Kommentoi Kommentoi


Tunnelmia Tämä toimii! -teknologiakilpailusta


Tämä toimii! -teknologiakilpailun Uudenmaan aluekilpailu järjestettiin torstaina 12.3.2015 Metropolian Ammattikorkeakoulun Leppävaaran toimipisteessä. Kisan tunnelmista, osallistujista sekä leluista raportoivat Munkkiniemen yhteiskoulun 8E -luokkalaiset.

» Lue lisää | Kommentoi Kommentoi